Alesis Surge Mesh KIt - Rumpusarja
Alesis Surge Mesh KIt - Rumpusarja

Alesis Surge Mesh KIt - Rumpusarja

ALESIS
650,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Surge Mesh Kit on 8-osainen elektroninen rumpusetti, joka tarjoaa kaiken, mitä ammattirumpali tarvitsee sähköiseen soittoon.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Surge Mesh Kit on 8-osainen elektroninen rumpusetti, joka tarjoaa kaiken, mitä ammattirumpali tarvitsee sähköiseen soittoon. Mukana on 10-tuumainen dual-zone-virveli mesh-kalvolla, kolme 8-tuumaista dual-zone-mesh-tomia sekä 8-tuumainen bassorumpu, joka myös on varustettu mesh-kalvolla. Kolmen symbaalin kattauksesta löytyy kaikki olennainen: ride-symbaali, crash-symbaali sammutustoiminnolla sekä hi-hat. Mesh-kalvot ovat soittotuntuman ja dynamiikan kannalta ylivoimainen ratkaisu, ja kompaktin kokonsa ansiosta Surge Kit on mahdollista sijoittaa sellaisiinkin paikkoihin, mihin suuremmilla seteilllä ei ole mitään asiaa.

Surge-moduli on pullollaan soundeja — ja yllätyksiä. Taustavalaistu LCD-näyttö tekee navigoinnista erittäin nopeaa. Drum- ja Cymbal-kytkimet on sijoiteltu perinteisen rumpusetin muotoon, joten soundien haku ja settien luominen käy luontevasti ja helposti. Surge-moduli sisältää 40 klassista ja modernia settiä. Omien settien luominen ja soundien säätö on helppoa ja palkitsevaa, sillä käytettävissäsi on kaikkiaan 385 rumpu-, symbaali- ja perkussiosoundia, joiden laatu on maailmankuulua Alesis-luokkaa!

Surge-moduli tarjoaa myös käyttökelpoisia lisäominaisuuksia, kuten oppimis- ja harkoittelutoiminnot, 16 play-along-kappaletta, sekä metronomin. Mukana on myös edistyksellinen sekvensseri sekä tallennin, joka nauhoittaa soittosuorituksesi myöhempää tarkastelua varten. Liitäntäpuolelta löytyy MIDI-kytkennät sekä perinteisenä että USB-versiona, kuulokelähtö, stereolähtö esim. PA:lle tai tallentimelle sekä stereo aux -tulo treenausta ja jammailua varten.


Mukana:

• Surge-moduli, jossa 40 klassista ja modernia settiä sekä 385 rumpu-, symbaali- ja perkussiosoundia

• 10" Dual-Zone Mesh -virveli

• 3 x 8" Dual-Zone Mesh -tomi

• 8" Mesh -bassorumpu plus pedaali

• 10" Hi-Hat plus pedaali

• 10" Crash sammutustoiminnolla

• 10" Ride sammutustoiminnolla

• Tukeva nelitolppainen räkkikehikko

• Mukana rumpuavain ja kapulat

Arvostelut 0 arvostelua