Audio-Technica AT-LPW30TK -levysoitin -
Audio-Technica AT-LPW30TK -levysoitin - Audio-Technica AT-LPW30TK -levysoitin -

Audio-Technica AT-LPW30TK -levysoitin -"TESTIVOITTAJA"

329,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

AVPlus Testivoittaja - 01/2020: Levysoitinvertailu 100-400 euroa.

Saatavuus Varastossa

Audio-technican AT-LPW30TK on täysin manuaalinen, hihnavetoinen levysoitin. Valittavana on kaksi kierrosnopeutta (33-1/3 ja 45). Silmää miellyttävä MDF-alusta tiikkimäisellä pinnoitteella vähentää alataajuuksien kiertoääniä. Levysoittimessa on alumiininen, suora äänivarsi säädettävällä neulapainolla ja universaalikiinnitteinen AT-HS4-kelkka ATVM95C Dual MM -rasialla. Audio-technica on ollut uraauurtava phono-rasioiden valmistaja jo yli 50 vuoden ajan, ja tämä kokemus näkyy ja kuuluu monipuolisen AT-VM95C-rasian suorituskyvyssä. AT-LPW30TK:ssa on kytkettävä phono-esivahvistin ja irroitettava RCA-kaapeli, joka mahdollistaa vinyylisoittimen suoran yhteyden laitteisiin riippumatta siitä, onko niissä phonotuloa vai ei.

Ominaisuudet:

 • Täysin manuaalinen, hihnavetoinen vinyylilevysoitin
 • Säädettävä, dynaaminen sivuttaisvedon poisto (anti-skate)
 • Valualumiininen levylautanen kumimatolla
 • Kierrosopeudet: 33 1/3, 45 RPM
 • Kytkettävä phono-esivahvistin (on/off)
 • AT-HS4 ½"-kiinnitteinen kelkka, AT-VM95C Dual MM -äänirasia, 0,6 mil conical -neula
 • Suora, balansoitu äänivarsi
 • MDF-alusta tiikkimäisellä pinnoitteella vähentää alataajuuksien kiertoa
 • Phono-lähtötaso 4 mV @ 1 kHz, 5 cm/sec
 • Line-lähtötaso: 200 mV @ 1 kHz, 5 cm/sec
 • Signaali-kohinasuhde: >60 dB
 • Mitat: 420 x 340 x 116,9 mm
 • Paino: 3,9 kg (ilman pölykantta)
 • Mukana tulevat tarvikkeet: 2x RCA - 2x RCA -stereokaapeli, 45 RPM adapteri, kumimatto, irroitettava saranoitu pölykansi, AC-virtalähde (12 V, 0,5 A)


AVPlus Testivoittaja - 01/2020: Levysoitinvertailu 100-400 euroa.

    

Moni haaveilee vinyylisoittimesta. Budjetti on kuitenkin rajallinen, ja tarjontaa on yllättävän paljon. Mistä löytyy laadukas perussoitin, joka ei tuota pettymystä? No vaikka tästä.

Levysoitinbuumi jatkuu ja suorastaan kiihtyy. Markkinoilla kilpailu suorastaan kiristyy, ja tarjolle on tullut lyhyessä ajassa jopa uusia merkkejä. Niistä ei voi olla kuitenkaan aina varma kuten ei siitäkään, että osaavatko valmistajat asiansa – etenkin kun kyseessä saattaa olla vain jollain oem-valmistajalla edullisesti teetetty mallisto. Turvallisinta on luottaa vanhoihin ja tunnettuihin valmistajiin.

Audio-Technicalla on 55 vuoden kokemus levysoittimista ja äänirasioista. Se ei voi olla näkymättä tuotteissa. Toki mallistoon mahtuu tuotteita monista hintaluokista ja erilaiseen käyttöön. Uusin malli, AT-LPW30TK, on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman hyvä hinta–laatusuhde. Harva kuluttaja on valmis maksamaan levysoittimesta juurikaan 300 euroa enempää, vaikka toki isommalla investoinnilla saa yleensä myös enemmän laatua. Mutta jos tämä on raja, mitä levysoittimesta ollaan valmiit maksamaan, niin sillä mennään. Katsotaan siis, miten Audio-Technica on onnistunut.

    

Erinomainen perussoitin

Audio-Technica AT-LPW30TK on hintaluokassaan erinomainen soitin. Se sopii hyvin niin ensimmäistä soitintaan hankkivalle kuin aiheen pariin uudestaan palaavalle, jos budjetti on rajallinen. Ja vaikkei olisikaan, niin Audio-Technica AT-LPW30TK panee kampoihin monelle kalliimmallekin soittimelle. Soittimesta on vaikea keksiä mitään erityistä moitittavaa; lukuun ottamatta ehkä lyhyehköjä rca-johtoja ja suurpiirteistä ohjeistusta. Suosittelemme!Arvostelut 0 arvostelua